Dobro došli na Meštrović prijevoz web stranicu

Meštrović prijevoz d.o.o. je prijevoznička tvrtka koja posluje uspješno od 1996. god. i bavi se prijevozom putnika u:

– javnom prijevozu
– ugovorenim vožnjama
– slobodnom prijevozu
– turističkom prijevozu
– prijevozu djece

Ovom prilikom želimo Vas upoznati sa tvrtkom i našom ponudom.
Od početka naše poduzeće bilježi rast, kako u broju autobusa tako i u kvaliteti usluge, te danas brojimo ukupno 28 autobusa i zapošljavamo 42 djelatnika. Naša osnovna djelatnost je prijevoz putnika i u skladu s time obavljamo javni prijevoz oko grada Zaprešića, ugovorene prijevoze i slobodne vožnje.
Cilj našeg poduzeća je daljnji razvoj usluga, proširenje kapaciteta, obnova voznog parka u javnom i slobodnom prijevozu putnika te zadovoljstvo  svih naših putnika.

Naše poduzeće raspolaže visokoturističkim autobusima:

– tri autobusa MB TOURISMO (52+1+1 mjesto)

– jedan autobus NEOPLAN EUROLINER (49+1 mjesto)

– jedan autobus DAF (55+1 mjesto)

– jedan turistički autobus MAN LIONS REGIO (53+1 mjesto)

– jedan autobus BMC PROBUS (34+1 mjesto)

– tri midibusa marke ISUZU EURO-TURQUOISE (28+1 mjesto)

Svi autobusi posjeduju međunarodne licence, licence za prijevoz djece,  pogodni su za dulja putovanja sa maksimalnim komforom, opremljeni TV-DVD-CD sustavom, klimom, hladnjakom, mikrofonom…

Za manje grupe imamo:

– visokoturističkii minibus MERCEDES SPRINTER (17+1 sjedalo, klima, mikrofon, TV/DVD) i po potrebi dodatnim koferom za skije/prtljagu.

– turistički minibus Iveco (21 mjesto, klima, mikrofon, tv/dvd/cd)

Pored turističkog programa postoji i ponuda za kraće relacije unutar i van Hrvatske i to dva autobusa  MERCEDES CONECTO 49 i 51 sjedalo (2004.g), četiri  MAN-a sa 52-54  sjedala. Svi ovi autobusi opremljeni su klimom i mikrofonom.

Svi autobusi su tehnički ispravni i redovito servisirani, osigurani (i putnici) sa vrhunskim vozačima koji poštuju stroga pravila rada, što sve garantira maksimalnu sigurnost i zadovoljstvo kvalitetom naše usluge.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš prometni ured na tel.: 01/3310 491 radnim danom od 7-21h ili centralu na tel. 01/3391 999 u vremenu od 8.00-16.00.

 

Leave Comment